Party information

Welcome to Alternative Party, a digital culture festival and demoparty with alternative ideas and full programme with demo compos, music, special guests and exhibitions.

Participate now: Join us at #altparty @ IRCnet or follow us on Twitter and send tweets with #altparty hastag.

Location:

Tallberginkatu 1 C 15, 00180 Helsinki


(Click on map for more information)

Time and services:

Tickets:

 
 

Suomeksi

Alternative Party 2010 - 22.-24. lokakuuta 2010 - Kaapelitehdas, Helsinki.

Alternative Party on demoparty ja digitaalisen kulttuurin festivaali, joka kokoaa yhteen ohjelmoijien, visualistien, muusikkojen, suunnittelijoiden ja tutkijoiden kaltaisia digikulttuurin tulenkantajia ja intohimoisia harrastajia

Luvassa inspiroitumista tulevaisuuden ihmeiden toteutukseen, ja nostalgista testailua viimevuosikymmenten koneiden äärellä. Demoskenen mestarit kilpailevat luovan ohjelmointikulttuurinsa tuloksilla, eikä satunnaiseltakaan vierailijalta lopu katsominen kesken.

Tunnelma oli hyvin positiivinen ja lämmin!

AltParty @ Facebook AltParty @ Twitter AltParty @ Youtube

Ohjelma

Alternative Party on vuosittain täynnä kansainvälisesti korkeatasoista ja mielenkiintoista ohjelmaa, kuten maailmanluokan erikoisvieraita, musiikkiartisteja, demokilpailuja, teknologia- ja taidenäyttelyjä, työpajoja sekä muuta ohjelmaa. Tapahtuma toimii lämminhenkisenä kohtaamispaikkana alan ihmisille sekä kannustaa luovuuteen ja ennakkoluulottomaan ajatteluun. Osa ohjelmasta - kuten ulkomaalaisten vierailijoiden luennot - ovat englanniksi, mutta tapahtumassa pärjää mainiosti myös suomeksi.

Kävijöiden luomisvoima on tärkeä osa Alternative Partya. Jos olet kiinnostunut tuomaan teoksiasi esille Alternative Partyyn tai osallistumaan muuten tapahtuman ohjelman tuotantoon, ota yhteyttä!

Teema - Avaruus

Avaruus - kolkko tyhjiö vai mielikuvituksen rajaton leikkikenttä? Alternative Party nojaa vahvasti jälkimäiseen tulkintaan!

Avaruus on romanttinen. Avaruus on täynnä mahdollisuuksia. Avaruus on tutkimaton. Avaruus antaa myös perspektiiviä oman maapallomme olemukseen. Avaruudessa on tilaa.

Liput

Tapahtuma on ikärajaton, mutta suunnattu aikuisille. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät maksutta sisään aikuisen seurassa päiväsaikaan lauantaina ja sunnuntaina. Pääsylippuja on usean tyyppisiä eri kävijöiden tarpeisiin. Sunnuntaina Alternative Partyilla on koko perheelle tarkoitettu Perhepäivä omine perhepäiväohjelmistoineen.

Liput on esitelty englanniksi lippusivuillamme ja lippukauppa löytyy täältä.

Basic Space Invader -lipulla pääset tapahtumapaikalle koko viikonlopun ajan ja voit nauttia kaikesta tapahtuman ohjelmasta, sekä osallistua demokilpailuihin, workshopeihin jne. Koko viikonloppulipun hinnat ovat 25 (aikainen ennakkohinta) - 40 (ovihinta) euroa.

Xenon Megablaster Kuten demopartyilla yleensäkin, tapahtumapaikalla voi yöpyä. Täyden partykokemuksen, hiljaisemman nukkuma-alueen, aamukahvit ja pöytäpaikan saat ostamalla Xenon Megablaster -lipun hintaan 40-55 euroa. Rajoitettu määrä, vain etukäteismyynnissä.

Family Super Stardust Sunday -lippu on suunniteltu tarjoamaan erityisen edullinen sunnuntairetki koko perheelle. Perhelipulla pääsee sisään 1-2 aikuista ja 1-2 alle 12-vuotiasta lasta hintaan 15 euroa.

Sijainti

Alternative Party 2010 järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa. Tarkista sijainti tästä Google Mapsin kartasta.

Tapahtuman lisäpalveluihin kuuluvat muunmuassa:

 • LAN- ja WLAN-tietoliikenneyhteydet.
 • Useita ruokailumahdollisuuksia sekä alueella että sen läheisyydessä.
 • Baari, kahvila ja pizzeria.
 • Ystävälliset järjestyksenvalvojat.
 • Hyväksymme käteisen, pankkikortit, VISAVISA ElectronMasterCard ja Maestro.
 • Kaapelitehtaan alueella on yleisiä parkkipaikkoja.
 • ALT-kauppa - myynnissä kiinnostavia Alt-tavaroita.
 • Info vastaa kaikkiin kysymyksiisi, myös suomeksi!
 • Suihkut.
 • Nukkuma-alueet.
 • Naulakko.

Apua!

Kaikki digitaalisesta kulttuurista kiinnostuneet, tervetuloa Alternative Partyille!