Alt is more!
 
Buy tickets now!

News

Check out a cool party reportage

Alternative Party 2009 reportage by "zuulkuul" at YouTube. Thanks for sharing this! You can still add your pictures to our web 2.0 page.


Compo results at Pouet

Here are the results for all of the compos. Great amount of entries with a lot of variety this year. Congratulations to all the winners!


Thank you for great event

This years event is now over. Alternative Party wants to thank all the visitors, speakers, artists, sceners, exhibitors, sponsors, partners and ALL of you for a warm and lovely event we got.


(Sorry, this page is only available in Finnish.)

Onko megakorporaatiosi valmis 2010-lukuun?

Kyberpunk-seminaari digialan ammattilaisille

Hitech ja lowlife, kybernetiikka, hakkerit, megakorporaatiot, megatalous ja tekoäly - sanalla sanoen, kyberpunk - ovat ajankohtaisempia kuin koskaan! Digitaalisen alan ammattilaiset ovat tämän kehityksen keskiössä - sosiaalisen median yhteenliittämän ihmiskunnan visionäärejä ja SysOpeja.

Kyberajan markkinointi on ihmiskauppaa, silmämunien myymistä ja sydämien ostamista. -- Reidar Wasenius

Maailman ensimmäinen digialan kyberpunk-seminaari järjestetään mobiiliteknologian syntysijoilla Kaapelitehtaalla perjantaina 23.10., työpäivän päätteeksi. Tilaisuus on suunnattu digialan bisneksen, teknologian, tieteen ja taiteen asiantuntijoille sekä tulevaisuuden trendeistä kiinnostuneille!

Esiintyjinä ovat aivoyrittäjä Reidar Wasenius, tekoälytutkija, professori Pentti Haikonen ja palvelumuotoilija, toimitusjohtaja Esa Rauhala, jotka käsittelevät esityksissään digitaalisen bisneksen uusimpia mahdollisuuksia ja miten niitä voidaan hyödyntää sinun yrityksesi kehittämiseen. Tilaisuuden isäntänä toimii neurovelho, ohjelmistoyrittäjä Tommi Ullgrén. (kts. tarkempi ohjelma alla)

Alternative Party on täynnä uusia ideoita!

Verkostoitumisen edistämiseksi seminaariin sisältyy lisäksi kolmen ruokalajin herkkuillallinen sekä logonäkyvyys yrityksellesi Alternative Party 2009 -festivaalin sivuilla. Tilaisuuden kruunaa maailmanhistorian pisimmät jatkot perjantaista sunnuntaihin Alternative Party 2009 -festivaaleilla, jossa erikoisvieraina mm. lähes kaikkien suomalaisten taskuista löytyvän ARM-prosessorin suunnittelija Sophie Wilson ja Commodore 64 -joystickin kehittäjä Jeri Ellsworth sekä paljon muuta ohjelmaa!

Tervetuloa varmistamaan kyber-osaamisesi ajantasaisuus sekä inspiroitumaan digitaalisesta luovuudesta!

2009/tl_files/decorations/altparty2008-main-stage-with-audience.jpg

Seminaariohjelma, perjantai 23.10. klo 16-20

Ravintola Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, Helsinki

15.30

Ovet avautuvat.

Kuohuviiniä ja cocktail-paloja.

 

16.00

Tommi Ullgrén: Tervetuloa!

Seminaarin avaus.

Tilaisuuden neurovelhoileva isäntä on ohjelmistoyrittäjä ja improvisoiva verbaaliakrobaatti. Työkseen hän on toimitusjohtajana ohjelmistojen arkkitehtitoimisto Codentossa, joka luo uusia ohjelmistotuotteita asiakkailleen.

 2009/tl_files/cyberseminar/TommiUllgren.jpg

16.15

Reidar Wasenius: Kyberajan markkinointi: Ihmiskauppaa, silmämunien myymistä ja sydämien ostamista.

Onneksi perinteiset joukkoviestimet välittävät yhä vähemmän. Sinulle avautuu mahdollisuus luoda lukuisia henkilökohtaisella tasolla merkityksellisiä vuoropuheluita heidän kanssaan jotka välittävät. Ihmiset jotka tunnet ja jotka tuntevat sinua kohtaan vievät viestisi toisilleen - monet piilossa kilpailijoilta - ja kätkevät sen sydämiinsä.

BRIIM:in toimitusjohtaja Reidar Wasenius on vuodesta 1984 toiminut viestinnän parissa kouluttajana, toimittajana ja markkinoijana mm. Ylessä, TEKESissä, Telecom Finlandissa, Digital Equipment Corporationissa, Nokiassa ja Samsungissa. Hän ryhtyi keväällä 2008 yrittäjäksi auttaakseen täyspäiväisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä kehittämään arvokkainta pääomaansa - mieltään. Reidar on verkostoitunut. Kuulet hänen äänensä päivittäin eri kielillä puhelimessasi.

Avainsanoja lisäksi: viraalimarkkinointi, sosiaalinen media, aivot.

2009/tl_files/cyberseminar/ReidarWasenius.jpg

17.00

Pentti Haikonen: Puhelimia, innovaatioita, tajunnavirta-aallokkoa.

Aikamatkalla kohti informaatioyhteiskuntaa ja ohikin. Kaleidoskooppimaisesti henkilökohtaisen tietoisuuden läpi suodattunut estottoman subjektiivinen näkemys informaatioteknologian kehittymisestä Suomessa ja vähän muuallakin. Katso traileri!

Pentti O. A. Haikonen, TkT, Full Adjunct Professor, University of Illinois at Springfield, Dep. of Philosophy, tunnetaan kuvapuhelinkeksinnöistään ja kahdesta Englannissa julkaistusta konetietoisuuskirjastaan. Hänen omituista huumorintajuaan on usein moitittu.

Avainsanoja lisäksi: kännykkähistoria, tekoäly.

 2009/tl_files/cyberseminar/PenttiHaikonen.jpg

17.30

Esa Rauhala: 10 tapaa parantaa kyber-yrityksesi asiakaskokemusta.

- Tapa 1: Älä kuuntele asiakasta...
- Tapa 10: Epäonnistu nopeasti

Esa Rauhala on opetellut palvelukehityshankkeiden saloja ja kipupisteitä reilut 10 vuotta. Tällä hetkellä Esa toimii palvelumuotoilutoimisto Palmun toimitusjohtajana ja sitä ennen mm. Igglon konseptin kaitsijana.

Avainsanoja lisäksi: liiketoiminnan kehittäminen, luova ajattelu.

 2009/tl_files/cyberseminar/EsaRauhala.jpg

18.00

Kolmen ruokalajin illallinen sekä keskustelua, digitaalista musiikkia ja positiivista porinaa.

Alternative Party 2009 kyberpunk-illallinen
perjantaina 23. lokakuuta klo 18

MENU DESNAI'

Aperitiivi

* * *

Alkupaloja välimeren tyyliin

* * *

Kalkkuna-saltimbocca madeirakastikkeella

* * *

Mascarpone-suklaakakkua ja kahvi/tee + avec.

* * *

Menu tarjoillaan sopivien viinien kera (punaviiniä tai valkoviiniä, kaksi kaatoa).
Avec-vaihtoehdot sisältävät mm. konjakkia, amarettoa ja kermalikööriä.

Alkoholittomat vaihtoehdot saatavilla.

Vegevaihtoehto saatavilla.
(Vege-menu julkaistaan myöhemmin.)

Kyberpunk-ohjelmaa ja musiikkia.

 

20.00

Seminaari-illallinen päättyy, Alternative Party 2009 alkaa!

Suuntaa jatkoille Merikaapelihalliin, jossa Alternative Party 2009:n avajaisshow räjähtää käyntiin klo 20. Illan muita esiintyjiä ovat mm. kyberpunk-rockyhtye Dope Stars Inc. Teknologia- ja taidenäyttely hämmästyttää ja ilahduttaa. Erikoisvieraina ovat tänä vuonna ARM-prosessorin suunnittelija Sophie Wilson sekä ”rautahakkeri”, Commodore 64 -joystickin kehittäjä Jeri Ellsworth. Paljon muuta ohjelmaa, koko illan ja viikonlopun ajan!

Digitaalisen kulttuurin festivaali ja demoparty Alternative Party 2009 kokoaa 23.-25. lokakuuta viikonlopun ajaksi Kaapelitehtaalle yhteen teknologian, taiteen, tieteen ja bisneksen ammattilaiset ja intohimoiset harrastajat nauttimaan kansainvälisten gurujen esityksistä ja musiikista, demoskene-taiteesta, teknologia- ja taidenäyttelystä, nauttimaan uusista ja vanhoista tietokoneista sekä tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä.

 

-03.30

Valomerkki, mutta bileet jatkuvat sunnuntaihin!

Pääsylippusi on voimassa 24h/vrk perjantaista sunnuntaihin.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Seminaariin ilmoittaudutaan hankkimalla Arasaka Corporate VIP & Dinner -lippu Alternative Partyn verkkokaupasta. Osta lippusi tästä ja varmistat paikkasi heti!

2009/tl_files/tickets/arasaka.png

Sisältää
  • Seminaarin ohjelma cocktail-tarjoiluineen ja verkostoitumismahdollisuuksin
  • Seminaari-illallinen
  • Alternative Party 2009 koko viikonlopun ohjelma: konsertit, puheet, kilpailut, teknologia- ja taidenäyttely ym. Lippu on voimassa 24h/vrk.
  • yrityksesi logo+linkki tapahtuman verkkosivuille (yli 20 000 uniikkia kävijää)
  • lämmittelyklubi torstaina 22.10.
  • VIP-tilaisuus sunnuntaina 25.10.
  • aamukahvi/tee lauantaina ja sunnuntaina
  • kaksi alle 12-vuotiasta lasta ilmaiseksi sisään lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-15, lipunhaltijan seurassa. Tuo lapsesi tutustumaan nuoruutesi tietokoneisiin!
Hinta Vain 190 eur! (Hintaan lisätään ALV 22%.)
Osoite ja saapuminen
Ravintola Hima & Sali, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, Helsinki.
Katso kartta ja pysäköintiohjeet. Ovet avautuvat klo 15.30.
Yhteyshenkilö Kim Viljanen, Alternative Party 2009:n tuottaja & tutkija, Teknillinen korkeakoulu
kim.viljanen@altparty.org, 040-5414654
Järjestäjä Alternative Party ry - edistää digitaalista kulttuuria sen kaikessa monimuotoisuudessaan. Tapahtuma järjestetään voittoa tavoittelemattomasti.

Usein kysytyt kysymykset

Onko osallistumismaksu verovähennyskelpoinen? (yksityishenkilöt)

Jos osallistut seminaariin yksityishenkilönä, huomioithan tilaisuuden ammatillinen luonne, jonka ansiosta se saattaa olla sinunkin tapauksessasi vähennyskelpoinen verotuksessa eli ns. "tulonhankkimiskulu".

Tilaisuuden hyödyt yrityksen kannalta

Tilaisuus sopii hyvin koulutukseen, virkistäytymiseen sekä markkinointiin, verkostoitumiseen ja rekrytointiin. Face2face-kontaktien lisäksi hintaan sisältyy myös logo-näkyvyys tapahtuman verkkosivuilla.

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme myös laajempia näkyvyyspalveluita Alternative Party 2009 -festivaaliin liittyen esimerkiksi rekrytointia, yhteisöllistä tuotekehittelyä, markkinointia ja virkistäytymistä varten. Tilaa ilmainen yrityspalveluoppaamme ja lue lisää!

Mikä on paras paikka majoittua?

Suosittelemme Holiday Inn - Helsinki City West -hotellia, jossa Alternative Party -kävijät saavat huoneita erikoishintaan (rajoitettu määrä). Lisätiedot ja erikoistarjous!

Tapahtumapaikalla on tarjolla myös ilmainen lattiamajoitus. Aamukahvi/tee lauantaina ja sunnuntaina sisältyy Arasaka Corporate -lipun hintaan.

 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Blog posts

What's next?

Alternative Party 2009 has ended. What's next? Read more …


Jeri Ellsworth invites YOU to Alternative Party 2009!

Our special guest Jeri Ellsworth has created an entertaining invitation video to all of you - she urges - or even threatens - you to come to Alternative Party 2009! Read more …


MSX

MSX Info Update -tapahtuma keskittyy MSX-standardin mukaisiin kotitietokoneisiin ja kaikkeen, mitä niillä voi tehdä... Yleiseen harrastamiseen, ohjelmointiin, pelaamiseen, demoihin, keräilyyn jne. Read more …