Alt is more!
 
Buy tickets now!

News

Check out a cool party reportage

Alternative Party 2009 reportage by "zuulkuul" at YouTube. Thanks for sharing this! You can still add your pictures to our web 2.0 page.


Compo results at Pouet

Here are the results for all of the compos. Great amount of entries with a lot of variety this year. Congratulations to all the winners!


Thank you for great event

This years event is now over. Alternative Party wants to thank all the visitors, speakers, artists, sceners, exhibitors, sponsors, partners and ALL of you for a warm and lovely event we got.


Enää reilut viisi viikkoa...

2009-09-13 14:27 by Kim Viljanen (0 comments)

AltPartyihin on enää reilut reilut viisi viikkoa ja jännitys tiivistyy niin järjestäjien kuin kävijöiden piirissä. Pidimme eilen lauantaina järjestäjien keskuudessa koko päivän session, jossa kävimme läpi tulevaa tapahtumaa ja mitä kaikkea pitää vielä tehdä. Todo-lista on pitkähkö, mutta eiköhän valmista synny.

Yksi tärkeimmistä todo-kohdista on, että Mikko Tuomelan johdolla kootun laajan ohjelman osittain vielä julkaisemattomia osia pitäisi saada julki mahdollisimman pian. Uusia ohjelmanumeroita varmistuu jatkuvasti, jonka jälkeen pyrimme heti saamaan ohjelmat aikataulutettua ja tiedot julki.

tl_files/Altparty_generic/feeling/artexhibition-thumb.jpgYksi tärkeimmistä julkistuksista on näyttelyn sisältö, johon näyttelyvastaavamme Harri Häivälä on koonnut aiempiakin vuosia monipuolisen kokonaisuuden. Luvassa on niin taidetta, teknologiaa kuin tiedettä Suomesta, Britteinsaarilta, Keski-Euroopasta jne. Taiteiden yön aikoihin julkaisimmekin jo, että Glittermouse on saapumassa paikalle. Supertietokoneteknologiaa tulee näytteille CSC:n ja Crayn toimesta. Lisää näyttelytietoa tulee pian!

Sosiaalinen ohjelma on tänä vuonna laajempi kuin koskaan. Pirita Paananen tiimeineen on järjestämässä ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Lapsille suunnattua ohjelmaa on etenkin sunnuntaina 25. lokakuuta, jolloin järjestetään mm. tietokoneromupajaa ja lähiaikoina julkaistavaa kaikenlaista muuta lapsille ja lapsenmielisille sopivaa.

2009/tl_files/decorations/dinner.pngAikuisempaan makuun järjestämme mm. slow food -illallisen perjantaina 23. lokakuuta, jossa mukana myös kutsuvieraitamme kuten Jeri Ellsworth, Sophie Wilson, DSI jne. Myöhemmin illalla speeddatingia jne.

Musiikkiartistien osalta on yhä tulossa lisää julkistuksia, joita musiikkivastaavat Petteri Lyytinen ja Mikael Levoniemi parhaillaan viimeistelevät. Esimerkiksi baari eli Nebula Club on täynnä musiikkia torstaista (!) sunnuntain puolelle aamuyöhön. Päälavalla musiikkia on erityisesti perjantaina, jolloin taloa tärisyttää kyberpunk-rock Italiasta eli Dope Stars Inc.

Huomasithan jo, että torstaina 22. lokakuuta klo 19-23 järjestetään kaikille avoin lämmittelyklubi Hima&Salissa, Kaapelitehtaalla. Merkkaa kalenteriin ja tule nautiskelemaan etukäteistunnelmista jo päätapahtuman aattona!

Erikoisvieraat Jeri Ellsworth ja Sophie Wilson ovat valmistelemassa matkaansa Suomeen. Heidät tapaat etenkin perjantaina ja lauantaina tapahtumassa.

tl_files/Altparty_generic/feeling/hitech-thumb.jpgKilpailujen osalta tulossa on vielä yksi megakilpailu, josta julkistetaan lisätiedot lähiaikoina, kunhan Petteri Sillanpää kumppaneineen saa yksityiskohdat kuntoon. Hiljattain julkaistiin myös 3D-kilpailu, jossa siis kilpaillaan kolmiulotteisilla demoilla. Toteutamme tapahtumapaikalle 3D-teatterin, jossa teoksia katsotaan ja jossa voit lähennellä katsojia 3D-tehosteiden avulla. Lisäksi kannattaa huomata maailman (?) ensimmäinen supertietokone-demokilpailu, joka julkistettiin hiljattain. Valjasta supertehot superdemosi käyttöön ja laita Cray CX1 kuumaksi!

Tapahtuman teemana on kyberpunk - kone kohtaa ihmisen. Tähän liittyen tapahtumassa on mahdollista uploadata aivoihin kaksi uutta kieltä: lauantaina 24. lokakuuta klo 10.00-12.00 on espanjankielen uploadaus, sunnuntaina 23. lokakuuta vastaavaan aikaan italia. Uploadauksen suorittaa Reidar Wasenius, Lingua Spa -prosessilla. Päivitä käyttöjärjestelmäsi nyt!

2009/tl_files/decorations/speach.pngYrittäjille ja ammattilaisille järjestetään lisäksi Kyberpunk-bisnesseminaari perjantaina 23. lokakuuta klo 16-20, jossa käsitellään mm. markkinointia sosiaalisessa mediassa (puhuna Reidar Wasenius, BRIIM Inc), teknologian innovaatioita (prof. Pentti Haikonen) sekä palvelujen muotoilu (Esa Rauhala, Palmu Inc). Tule mukaan verkostoitumaan! Tilaisuuden vetää Tommi Ullgrén, Codentosta.

...ja paljon muuta.

Kiteytettynä Alternative Partyt tulevat olemaan pullollaan ohjelmaa ja samanhenkisiä ihmisiä. Tule ja näe! Lisätietoja julkaistaan jatkuvasti tällä sivustolla.

Add a comment

Comments

*
*
Please calculate 7 plus 7.*

Blog posts

What's next?

Alternative Party 2009 has ended. What's next? Read more …


Jeri Ellsworth invites YOU to Alternative Party 2009!

Our special guest Jeri Ellsworth has created an entertaining invitation video to all of you - she urges - or even threatens - you to come to Alternative Party 2009! Read more …


MSX

MSX Info Update -tapahtuma keskittyy MSX-standardin mukaisiin kotitietokoneisiin ja kaikkeen, mitä niillä voi tehdä... Yleiseen harrastamiseen, ohjelmointiin, pelaamiseen, demoihin, keräilyyn jne. Read more …